Haarkleuring
aan huis

In deze moeilijke periode missen mensen het sociale contact met hun kapper. Ze voelen zich niet goed als ze in de spiegel kijken en het is nog niet mogelijk om naar het kapsalon te komen. Ondanks alle wijzigingen in ons kapsalon om alles veilig te maken voor onze klanten, hebben we nog aan een andere oplossing gewerkt.

Zo levert Jan’s Hair Design haarkleuring pakketten aan huis. Op die manier kan u zelf aan de slag en kan u toch nog eens het persoonlijke contact met uw kapper ervaren (natuurlijk op veilige afstand). Het pakket bestaat uit een gepersonaliseerde kleur op maat, shampoo, verzorging, gebruiksaanwijzing, borstel, handschoenen, spatel en … Een snoepje als troost om alle stress in deze periode te verzachten.

Haarkleuring zelf uitvoeren

Ik zie al veel mensen denken: “Ga ik dat kunnen? Maakt het geen vlekken? Kan het mislukken?“.
Helemaal geen probleem! Bij twijfel kan u ons gewoon vooraf of tijdens de thuistoepassingen bellen. Via een videocall doen we de diagnose of helpen we u gewoon verder met de haarkleuring. Zo willen we onze klanten toch verder helpen in deze moeilijke periode.

Wij gaan elke dag op pad om de doe-het-zelf kleurpakketjes te leveren. Bij mooi weer met de fiets, bij slecht weer met de auto. Aarzel dus niet om jouw kleurpakket te bestellen. Wij gidsen u door het volledige proces en hopen u in de toekomst ook weer in ons kapsalon te ontvangen.

Kapsalon Roeselare

Ondertussen hebben we ons kapsalon in Roeselare volledig corona-proof gemaakt. Op die manier willen we de gezondheid van onze klanten garanderen. 

Jan’s Hair Design, kapper bij Roeselare.

90376820 10157952377162593 5561753481749987328 o - Haarkleuring aan huis