HÉT KAPSALON BIJ ROESELARE VOOR HAARKLEURING

Wie de dag van vandaag rondloopt in winkels waar verzorgingsproducten verkocht worden, kan niet naast de producten voor haarkleuring kijken.

Sommige mensen kiezen ervoor hun haar zelf te kleuren. Toch een risico, want er kan van alles mislopen én het is allesbehalve gezond voor je haar. Ook als uw haar erg poreus of zwak is, is het belangrijk dat u een kapsalon raadpleegt voor uw haarkleuring.

Bij Jan’s Hair Design werken we met de beste producten voor elk type haar. Dat zorgt steevast voor het beste resultaat.

 

Haarkleuring bij een kapper

Voor een geslaagde haarkleuring gaat u beter langs bij een kapper. Het team van Jan’s Hair Design is expert in haarkleuring. Dankzij een continue bijscholing blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken en producten.

Kapsalon bij Roeselare

Het geëngageerde team van Jan’s Hair Design heeft zijn thuisbasis in Staden. Ons kapsalon nabij Roeselare is zoals een zalige verwenkoffie op zondagnamiddag: u kunt er niet genoeg van krijgen. Vakkennis en engagement staan centraal, want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wilt u uw haarkleuring laten uitvoeren in een professioneel kapsalon? Kom dan langs bij Jan’s Hair Design, kapper bij Roeselare. Contacteer ons op 051 70 23 63.

HeaderJHD 1 - Kapper Roeselare voor haarkleuring